Title Image

Kommer Kontant efter mig?

Kommer Kontant efter mig?

For nyligt var jeg med til at lave medietræning for en gruppe på ni medarbejdere. Der var både den øverste ledelse, mellemleder og kommunikationsfolk blandt deltagerne.

 

Det slog mig, hvor ”bange” de var for tv-mediet

Det var som om de alle frygtede at Kontant kom efter dem.

 

Det på trods af, at firmaet aldrig havde oplevet negativ presseomtale.

 

Selvfølgelig kan det ske en dag. Men i langt de fleste tilfælde, er det meget stille og roligt, når man bliver interviewet til tv. Mit helt uvidenskabelige gæt, baseret på de tusindvis af interviews jeg har været med til at lave, er at 90% er stille og rolige interviews, hvor man blot ønsker din ekspertise eller dit syn på sagen.

 

Angsten for at blive filmet, overskygger fuldstændig de positive effekter der er ved video.

 

Video/tv kan noget helt specielt

Vi kan formidle ting som er umådeligt svære at få ned på skrift.

  • Vi kan vise begejstring, i vores stemme og i vores bevægelser
  • Vi kan se glimtet i øjet. Gnisten, som er så svær at beskrive med ord
  • Vi kan hører stemmen dirre, når den bliver rørt
  • Vi kan se øjnene knibe sammen, når koncentrationen er høj
  • Og sådan kunne jeg blive ved med at beskrive forskellige følelser.

 

For det er det video kan. Det er det, der gør det til så kraftfuldt et medie.

 

Video formidler følelser

Der er så meget godt at hente for virksomheder og organisationer, når de gerne vil have deres budskab klart igennem.

 

Så vær ikke bange for at blive filmet – Kameraet er din ven, der hjælper dig med at formidle din historie til mange sanser og på flere niveauer.

 

Hvis du ikke kan læse det i teksten, så er jeg helt vild med video-mediet. Så nu, mens jeg sidder og skriver teksten, stråler mine øjne, jeg smiler lidt og mine bevægelser er mere energiske end normalt. Havde jeg lavet en video om det her emne, så ville du ikke være i tvivl….

Kira Paulli
Pixiweb