Title Image

Droneoptagelser

Droneoptagelser viser firmaet
i et bedre lys

Droneoptagelser skaber overblik og kan også gå ned i detaljen.

 

Skal du have lavet en videoproduktion med noget, der kan være svært at filme?

 

Enten fordi det er svært at se på afstand, eller fordi du vil vise noget større, end det almindelige kamera kan filme.

 

Så er droneoptagelser sikkert løsningen.

 

Med droneoptagelser kan vi løfte reklamefilmen, så du skiller dig ud fra konkurrenterne.

 

Og vi kan optage på steder, det almindelige kamera ikke kan nå. Eksempelvis fra vand og ind på land, ved inspektion af bygninger eller større sportsbegivenheder.

 

Optagelser fra luften får automatisk bygningen eller begivenheden til at fremstå anderledes og mere attraktiv, og det bliver tydeligt, at du har haft fagfolk på. Ofte får dronefilm også medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder til at tage mere ejerskab til jeres projekt og dele videoen, fordi de nu er en del af noget, der fremstår så professionelt.

 

Samtidig kan optagelser med helikopterdrone give et overblik over et større område og

 1. give et godt overblik over noget stort og komplekst
 2. dokumentere, hvordan arbejdet med et byggeri skrider frem
 3. vise hvor stort og solidt et byggeri bliver, til brug i markedsføring

Forskellige muligheder for droneoptagelser

Pixiweb kan både supplere almindelige filmoptagelser med droneoptagelser eller levere optagelser, der udelukkende er optaget med dronekamera. Alt efter dit behov.

Typisk hjælper jeg kunder med

 • samlet droneproduktion, hvor jeg står for hele processen, lige fra at skrive manuskript til at filme, redigere og oploade den endelige film
 • ren droneoptagelse: Hvis du får lavet en film i andet regi og gerne vil have, at nogle af optagelserne bliver filmet med drone. Her kan jeg lave optagelserne for dig, hvorefter du eller dit produktionsselskab redigerer, så optagelserne kommer til at passe med resten af filmen
 • inspektion med drone i forbindelse med byggeri eller lignende, hvor du har brug for at dokumentere, hvordan arbejdet skrider frem på svært tilgængelige steder

Pixiweb har et dronecertifikat fra Trafik- og Byggestyrelsen, der gør, at jeg må flyve med dronekameraet

 • i bymæssig bebyggelse
 • op til 2 km fra lufthavnen
 • højere end 100 meter
 • i ½ meters afstand fra en bygning, i hele bygningens højde
 • i 15 meters afstand af mennesker

Det, at jeg kan optage fra luften, gør, at jeg kan filme i helt andre vinkler og fremstille dit projekt, så man netop kan se, hvor stort og fascinerende, det er.

 

Du kan eventuelt supplere dine egne film med mine droneoptagelser, så de får det rette, faglige løft – og måske giver seeren indtrykket, at hele filmen er professionelt optaget.

 

Billedet her viser, hvordan der lægges nyt tag på Samuls kirke i København.

 

Renovering Samuels kirke

Hør mere om droneoptagelser

Du er meget velkommen til at ringe 50 80 20 55 og høre om mulighederne for en droneoptagelse i forbindelse dit projekt. Du kan også sende en mail, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

 

Optagelser med dronehelikopter koster 1.250 kroner eks. moms i timen. Priserne begynder typisk ved 2.500 kroner eks. moms inkl. transport i Storkøbenhavn. Jeg optager naturligvis også gerne på resten af Sjælland samt på Fyn og i Jylland. Her kommer der bare et transporttillæg oveni.

 

Ofte udgør droneoptagelserne kun få timer af den samlede filmproduktion, da jeg altid kan planlægge ret præcist, hvad og hvornår jeg skal optage for at få de helt rigtige minutters rå-optagelse i kassen. Og samtidig er det netop droneoptagelserne, der giver filmen det løft, der gør, at den bliver husket – og virker.

 

Dronefilm kan leveres med helt ned til en uges produktionstid, hvis vi planlægger produktionen på forhånd. I særlige tilfælde kan jeg levere endnu hurtigere mod et hastetillæg.

Hvem står bag dronekameraet?

DroneoptagelserJeg, Kira Paulli har drevet Pixiweb siden 2011, og leverer film og droneoptagelser til danske virksomheder. Udover mit dronecertifikat har jeg over 20 års erfaring som tv-fotograf og klipper i blandt andet DR og TV2.

Se et eksempel på droneoptagelser

Droneoptagelser giver et godt overblik. Her er vi i Haderslev, hvor et helt boligområde skal renoveres.

Video i vækst:

Hver måned vises 5 mia. videoer på YouTube. Det tal stiger hvert år. Kilde: Google

 

For hver gang én forbruger fortrækker at læse om et produkt, foretrækker hele fire forbrugere i stedet at se en videofilm om produktet. Kilde: Animoto

 

Forbrugere, der ser video, er næsten dobbelt så tilbøjelige til at købe som dem, der ikke ser video. Kilde: Animoto

 

Virksomheder, der bruger video i markedsføring, vokser 49 % hurtigere end virksomheder, der ikke bruger video. Kilde: Aberdeen

 

Over halvdelen af professionelle markedsføringsfolk fremhæver video som den markedsføringsmetode med bedst ROI (udbytte i forhold til investering) Kilde: Aberdeen