Title Image

Videoredigering

Videoredigering, når din video skal klippes professionelt

Har du brug for hjælp til videoredigering?

 

Enten fordi du er gået i stå eller er blevet overrasket over, hvad det kræver at redigere en video? Måske i forbindelse med produktion af dine egne onlinekurser?

 

Så læs roligt videre, for jeg kan overtage din redigering for dig eller vejlede dig til, hvordan du selv kommer videre.

 

Brugen af video vokser kontinuerligt – både til markedsførings- og undervisningsbrug. Det giver dig mange fordele. For du opnår en bedre kontakt med dit publikum, når de kan se dig tale – i stedet for at læse dine tekster. Så meget desto mere er det vigtigt, at du optager og redigerer korrekt, for videoerne skal jo efterlade det helt rigtige indtryk af dig og arbejde for dig i mange år.  Særligt er det vigtigt, at videoer på onlinekurser er at høj kvalitet, når du tager dig betalt for dem. Især hvis du har planer om løbende at producere og sælge flere onlinekurser senere.

 

Allerhelst vil jeg tale med dig, før du begynder at optage, for med den rette forberedelse bliver optagelserne bedre og redigeringsarbejdet meget lettere. Alene den rette vejledning i, hvilket udstyr du skal benytte, kan ofte gøre en stor forskel. Og samtidig undgår du at bruge for mange penge på noget, du reelt ikke har brug for.

 

Jeg giver gerne et kvarters gratis rådgivning og klæder dig på, så du både

  • kommer hjem med optagelser af en meget bedre kvalitet
  • reducerer behovet for redigering, fordi du undgår en masse fejloptagelser
  • oplever, det er sjovere at arbejde med filmproduktion

Du er selvfølgelig også velkommen til at trække på min erfaring, hvis du allerede har optagelserne i hus og har brug for vejledning til at redigere dine film, eller hvis du vil have mig til at redigere dine rå-optagelser.

Bare ring: 50 80 20 55

Priser

Vil du have et uforpligtende tilbud på videoredigering eller videokomprimering, kan du ringe til mig på 50 80 20 55. Når jeg har hørt lidt nærmere om din film og dit behov for redigering, kan jeg give en pris. Som tommelfingerregel skal du regne med 4-5.000 kroner for at redigere 20 minutters råfilm om til 1 minuts reklamefilm eller webfilm.

 

Laver vi en aftale, sender du mig dit materiale online. Jeg redigerer og oploader videoen på Vimeo eller YouTube eller sender dig til dig, så du selv kan oploade den. Nemmere bliver det ikke.

 

Leveringstiden på videoredigering er typisk omkring en uge. Når vi laver aftalen, aftaler vi selvfølgelig en præcis leveringstid. Hvis din redigeringsopgave haster, kan jeg ofte løse den på 1-2 dage inkl. et hastetillæg på 100 % af prisen.

 

Du kan købe rådgivning i forhold til hvordan du selv redigerer dine videoer per timebetaling eller klippekort.

Videoredigering  – Onlinekursus

Thomas Wibling, Stress- og Ressource CoachVideoredigering - onlinekurser

Pixiweb har hjulpet med:

Opsætning af hjemmestudie.

Design af intro/outro/breaker og stil.

Redigering af videoer.

Thomas Wibling fortæller om processen.

”Kira gav mig tips til, hvor jeg skulle placeres i billedet, mit kropssprog og hvordan jeg skulle henvende mig til kameraet. Her fik jeg god hjælp, og jeg blev i forløbet sikker på, at kvaliteten var i orden.”

”Det taler godt til strukturerede mennesker. Hele processen er effektiv og let. Vi er enige om rammen, så det er nemt at lave de elementer der skal bruges”.

Videoredigering  – Enkle optagelser

For Museum Nordsjælland klippede jeg denne lille julefilm sammen.

Pixiweb har hjulpet med:Videoredigering af egne optagelser

Billed- og lydsiden blev rettet op.

Redigering af indhold.

Musik i start og slut.

Grafiske tekster på tavlen understøtter forståelsen.

Undertekster integreret i hele filmen.

Ingeborg Philipsen, der er formidlingsinspektør på Museum Nordsjælland, fortæller om forløbet.

”Selve forløbet var utroligt effektivt. Jeg sendte optagelserne til Kira fredag morgen, og i løbet af mandagen havde vi en film klar med undertekster og det hele”.

Videoredigering – Musikvideo

Musikvideoen her er produceret i samarbejde med bandet The Sonic Flow. De stod for optagelserne og jeg klippede videoen sammen.

Video i vækst:

 

Hver måned vises 5 mia. videoer på YouTube. Det tal stiger hvert år. Kilde: Google

 

For hver gang én forbruger fortrækker at læse om et produkt, foretrækker hele fire forbrugere i stedet at se en videofilm om produktet. Kilde: Animoto

 

Forbrugere, der ser video, er næsten dobbelt så tilbøjelige til at købe som dem, der ikke ser video. Kilde: Animoto

 

Virksomheder, der bruger video i markedsføring, vokser 49 % hurtigere end virksomheder, der ikke bruger video. Kilde: Aberdeen

 

Over halvdelen af professionelle markedsføringsfolk fremhæver video som den markedsføringsmetode med bedst ROI (udbytte i forhold til investering). Kilde: Aberdeen