Title Image

Videoredigering

Videoredigering, når din video skal klippes professionelt

Har du brug for hjælp til videoredigering?

 

Enten fordi du er gået i stå eller er blevet overrasket over, hvad det kræver at redigere en video?

 

Eller måske fordi du har for meget at lave eller foretrækker at optage og hellere vil uddelegere resten af videoproduktionen. Ja, så kan jeg redigere din video for dig.

 

Som videoproducent har jeg et professionelt redigeringsprogram, og med 20 års erfaring med film og video kan jeg også redigere din video præcist og på kort tid.

Pris på videoredigering

Vil du have et uforpligtende tilbud på videoredigering kan du bare ringe til mig på 50 80 20 55.

 

Når jeg har hørt lidt nærmere om din film og dit behov for redigering, kan jeg give en pris.

 

Som tommelfingerregel skal du regne med 4-5.000 kroner for at redigere 20 minutters råfilm om til 1 minuts reklamefilm eller webfilm.

 

Er opgaven mere enkelt, kan det gøres endnu billigere.

Laver vi en aftale, sender du mig dit materiale online. Jeg redigerer og oploader videoen på Vimeo eller YouTube eller sender den til dig, så du selv kan oploade den. Nemmere bliver det ikke.

 

Leveringstiden på videoredigering er typisk omkring en uge. Når vi laver aftalen, aftaler vi selvfølgelig en præcis leveringstid. Hvis din redigeringsopgave haster, kan jeg ofte løse den på 1-2 dage.

Spar tid på redigering med den rette forberedelse

videoredigeringHvis du endnu ikke har lavet optagelserne, vil jeg rigtig gerne tale med dig først. Det er nemlig min erfaring, at du – og mange andre – kan opnå meget bedre optagelser med lidt bedre forberedelse.

 

Jeg giver gerne et kvarters gratis rådgivning og klæder dig på, så du både

  • kommer hjem med optagelser af en meget bedre kvalitet
  • reducerer behovet for redigering, fordi du undgår en masse fejloptagelser
  • oplever, det er sjovere at arbejde med filmproduktion

 

Så ring til mig på 50 80 20 55, hvis din optagelse skal sidde i skabet første gang, eller send en mail.

Se et eksempel på videoredigering

Musikvideoen her er produceret i samarbejde med bandet The Sonic Flow. De stod for optagelserne og jeg klippede videoen sammen.

Video i vækst:

 

Hver måned vises 5 mia. videoer på YouTube. Det tal stiger hvert år. Kilde: Google

 

For hver gang én forbruger fortrækker at læse om et produkt, foretrækker hele fire forbrugere i stedet at se en videofilm om produktet. Kilde: Animoto 2015

 

Forbrugere, der ser video, er næsten dobbelt så tilbøjelige til at købe som dem, der ikke ser video. Kilde: Animoto 2015

 

Virksomheder, der bruger video i markedsføring, vokser 49 % hurtigere end virksomheder, der ikke bruger video. Kilde: Aberdeen, 2015

 

Over halvdelen af professionelle markedsføringsfolk fremhæver video som den markedsføringsmetode med bedst ROI (udbytte i forhold til investering). Kilde: Aberdeen, 2015