Title Image

Webfilm

Webfilm til Landsbyggefonden

Når I får midler fra Landsbyggefonden til at renovere i en boligforening, skal I samtidig have produceret en webfilm om projektet.

Formået er, at

 • andre boligforeninger bliver inspireret af jeres byggeri
 • offentligheden skal se, hvad Landsbyggefonden støtter
 • I kan fortælle hvilke forbedringer der laves i afdeling

Netop webfilm til Landsbyggefonden er et af Pixiwebs specialer med mere end 13 produktioner fra boligforeninger på CV´et.

 

Derfor kender jeg de særlige krav og jeres budget, hvorfor vi kan springe en masse indledende formalia over og gå direkte til en snak om indholdet og produktionen af webfilmen.

 

Netop min store erfaring med videoproduktion til Landsbyggefonden gør, at jeg kan stå for hele produktionen og projektledelsen, så I i stedet kan koncentrere jer om selve byggeriet.

 

Som regel bygger vi præsentationsfilmen op omkring beboerne og de forbedringer, de opnår efter byggeriet, mens udvalgte fagpersoner fortæller om de mere faglige aspekter. Det kan enten være projektlederen, arkitekten eller en håndværker med en særlig ekspertise i forhold til det enkelte byggeprojekt.

 

Det kan være svært at vise helheden og det forkromede byggeri med almindelige præsentationsvideoer. Derfor er droneoptagelser tit en oplagt mulighed. Med dronekamera kan jeg lave en del af optagelsen fra luften. Den del kræver udover særligt udstyr og erfaring også et dronecertifikat og aftale med politiet. Alt det har jeg selvfølgelig helt styr på.

webfilm til landsbyggefonden
Workshop i Haderslev
Nyt gulv i Spjellerup

Eksempler på budskab i filmen kan være:

En totalrenovering af Baldersbo afd.8 i Ballerup, var både spændende og frustrerende. Inddragelse af beboerne var helt central for succes.

For første gang er en kirke blev omdannet til ungdomsboliger. Pixiweb fik lov til at følge processen fra start til slut.

I Sønderparken i Fredericia etablerede man fire porte, der skal være med til at styrke boligområdets selvforståelse og image.

Sådan foregår samarbejdet om webfilm

Efter et grundigt møde sender jeg et manuskript, der får budskabet tydeligt frem og sikrer, at filmen bliver interessant at se på.

 

I har mulighed for at komme med forslag til manuskriptet, da hele produktionen selvfølgelig bliver til i et samarbejde.

Vi aftaler, hvor og hvornår de forskellige optagelser skal foregå. Efter optagelserne redigerer jeg, og I får mulighed for give feedback én gang, hvorefter I også godkender de ændringer, jeg laver på baggrund af feedbacken.

 

Webfilmene vises på Landsbyggefondens kanal på YouTube og offentliggøres på boligorganisationens hjemmeside. Har I brug for hjælp til at oploade filme, står vi gerne for det.

Hvilke boligforeninger har jeg lavet webfilm for?

Pixiweb har produceret film for:

 • Næstved Boligforening
 • Sorø boligforening
 • Gladsaxe almennyttige Andelsboligforening
 • Boligkontoret Fredericia
 • Vibo, København

 • Baldersbo, Ballerup
 • Domea, Haderslev
 • Boligselskabet Ankerhus, Sorø
 • BoliNu, Fredericia
 • Domea, Egtved

Og der er flere på vej.

 

Som I kan se, laver jeg webfilm for boligforeninger i hele landet, selv om jeg har base i København.

 

Vil I med på listen, så ring endelig 50 80 20 55. Allerede i telefonen vil vi kunne tage en indledende snak om mulighederne, og jeg kommer også gerne på besøg og ser på de bygninger, filmproduktionen skal handle om.

 

Webfilm for boligforeninger er tit tre minutter lange. Som regel optræder to til tre kilder på filmen, ligesom byggeriet tit skal fotograferes fra flere vinkler og flere gange undervejs i byggeprojektet. I prisen indgår der også droneoptagelser.

 

Derfor er de ofte mere grundige end mindre profilfilm, reklamefilm og korte virksomhedsportrætter, og priserne begynder som regel ved 25.000 kroner eks. moms. Hvis I bestiller flere film på en gang, kan jeg som regel arbejde mere effektivt, og dermed kan I opnå en mængderabat.